maandag 26 december 2016

Inschrijving lidgeld 2017


Beste leden en vrienden,
2016 is nagenoeg uitgelopen en 2017 staat in de startblokken. Goede voornemens, de wensen voor een goede gezondheid, geluk en voorspoed passeren volop de revue.

Vanuit het Vondelhof doen wij er nog een schepje bovenop. Vanaf 1 januari starten wij met een fonkelnieuwe organisatievorm en een kers(t)vers bestuur. De VZW Vondelhof neemt de fakkel over van de Feitelijke Vereniging JC Vondelhof.Met het Vondelhof staat sport en beleving vooraan. Naast de traditionele rondjes binnen het domein, zullen ook andere sportdisciplines (wandelen, fietsen, tennis, volleybal,...) worden ontplooid. Evenementen zoals Start-to-Runs, wandeltochten, deelnames aan loopwedstrijden, BBQ, Halloweentocht, etc.. staan alvast op de agenda.

Maar beginnen doen we met de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in de chalet op vrijdag 27 januari vanaf 19u00. We bieden alle leden een drankje aan om te klinken op het nieuwe jaar en lichten onze ambities voor sport en beleving in het Vondelhof toe.

Wij houden er ons aan jullie op de hoogte te houden over alle activiteiten via onze nieuwsbrief, website, facebook en uithangbord in het Vondelhof. Hebben jullie ideeën, zien jullie opportuniteiten om het Vondelhof mee uit te dragen, aarzel niet. Laat het ons weten. Met vrijwillige hulp en de participatie van velen willen we van het Vondelhof een baken maken in jullie sociaal leven.

Om het nieuwe jaar goed in te zetten kan je je lidmaatschap voor 2017 al vastleggen. Hiervoor vragen we nieuwe én bestaande leden te registreren via het inschrijvingsformulier, of op woensdagavond of zondagochtend in de chalet.

Je lidmaatschap wordt pas actief na invulling van het inschrijvingsformulier en betaling van het lidgeld op het rekeningnummer BE28 7370 2049 3820 van Vondelhof vzw met mededeling lidgeld 2017 + voornaam en naam. 

Voor het lidgeld voorzien we dit jaar meerdere democratische keuzes:
  • 40€ (volwassene, ouder dan 18j)
  • 30€ (jongere, jonger dan 18j)
  • 35€ (mindervalide, ouder dan 18j)
  • 35€ (gezinskorting -5€ vanaf derde gezinslid, ouder dan 18j)
  • 25€ (gezinskorting -5€ vanaf derde gezinslid, jonger dan 18j)
Daarin is inbegrepen:
  • Vier persoonlijke drankbonnen af te halen in de chalet.
  • Aansluiting en verzekering bij Sporta Federatie Vlaanderen.
  • Onbeperkt gebruik van de looppiste en andere sportfaciliteiten, toegang tot het Vondelhof tussen zonsopgang en ondergang.
  • Looppiste toegankelijk en verlicht op woensdagavond.
  • Chalet open op woensdagavond en zondagvoormiddag.
Om administratieve reden gaat de verzekering pas in minimum veertien dagen na betaling. Via je mutualiteit kan je het lidgeld geheel of gedeeltelijk terugkrijgen mits een aanvraagformulier bij desbetreffend ziekenfonds in te vullen en voor ondertekening voor te leggen aan een bestuurslid.
Wij verwittigen via email wanneer je je lidkaart en persoonlijke drankbonnen in de chalet kan afhalen.

Afspraken:
Het zal je waarschijnlijk niet verwonderen, maar op het Vondelhof is er heel veel onderhoudswerk allerhande. Toch worden kosten nog moeite gespaard om jullie sporten en aanwezigheid zo gezellig mogelijk te maken. Daarom vragen we je ook het Vondelhof net en proper te houden, geen afval te laten rondslingeren, respect voor het domein en planten en toezicht te houden op jullie kinderen.

Verder wensen we jullie een prettig eindejaar en een gezond, sportief 2017!

Het bestuur


Vondelhof vzw
Vondelen
9450 Denderhoutem